PDA

View Full Version : Il-2 AEP problem



kap2406
04-06-2004, 07:22 PM
Hi... I just recently purchased the copy of
AEP and really loved it. However, later I came across a problem.
Sometimes, when playing the game, it suddenly stops for about a second, then a blue screen pops-up with bunch of info just for a second, so the only thing I could a catch is "beginning memory dump"... After that my computer automatically restarts.
Could somebody help find out what the problem might be... I use Alienware WindowsXP, Pentium4, 1024 ram, 128mb video card Ati Radeon 9600. Thank you for your help...

P.S. Did not have this problem while playing IL-2 FB without AEP.

kap2406
04-06-2004, 07:22 PM
Hi... I just recently purchased the copy of
AEP and really loved it. However, later I came across a problem.
Sometimes, when playing the game, it suddenly stops for about a second, then a blue screen pops-up with bunch of info just for a second, so the only thing I could a catch is "beginning memory dump"... After that my computer automatically restarts.
Could somebody help find out what the problem might be... I use Alienware WindowsXP, Pentium4, 1024 ram, 128mb video card Ati Radeon 9600. Thank you for your help...

P.S. Did not have this problem while playing IL-2 FB without AEP.

steve_v
04-06-2004, 07:28 PM
Please post your DxDiag in the Community Help forum, not here.
Click here for DxDiag_Instructions (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=49310655&m=314103891&r=305103092#305103092)

What version of FB did you install AEP over?

kap2406
04-06-2004, 08:04 PM
First it was 1.22... Then, noticing the problem I re-installed both: Il-2Fb and AEP.

kap2406
04-06-2004, 08:05 PM
Second time it was over 1.0