PDA

View Full Version : "radio" capability in multiplayer



bellylanding
07-19-2004, 07:33 AM
Hi. Can anyone tell me how to setup the radio in IL2 FB when flying multiplayer? I have a home LAN and it would be great to be able to talk to my opponent.
I see the hardware/radio screen but have no idea what I need to do or purchase. Have found nothing in the manual or readmes.
Thanks,
Bellylanding

bellylanding
07-19-2004, 07:33 AM
Hi. Can anyone tell me how to setup the radio in IL2 FB when flying multiplayer? I have a home LAN and it would be great to be able to talk to my opponent.
I see the hardware/radio screen but have no idea what I need to do or purchase. Have found nothing in the manual or readmes.
Thanks,
Bellylanding

F19_Olli72
07-19-2004, 07:46 AM
The ingame voice 'radio' sucks...dont know if anyone actually uses it.

Most ppl use a voicechat proggie like Teamspeak, Ventrilo or RogerWilco instead.

Some servers have a voicechat server available for players to join. For example F16 use Teamspeak.

http://img70.photobucket.com/albums/v40/Olli72/Forgotten%20Battles/screenshotart/SIG_G50.jpg (http://www.screenshotart.com)

bellylanding
07-19-2004, 08:13 AM
Thanks, I'll check out those options.
Bellylanding out

Troll2k
07-19-2004, 09:18 AM
Check page 8 in your manual for instructions on how to use the built in voice comms.they are not very good and nobody uses it.Like mentioned above most use the free 3rd party software.