PDA

View Full Version : AM I BLIND?! Or is the edit button missing.



Legion-495
06-20-2017, 04:22 PM
For real since the forum was updated(probably today) I don't see a option for editing posts.
Seems essential to me(as I always gotta correct my stuff).

Am I just to stupid to find it? Pls help me.:(

Legion-495
06-20-2017, 04:25 PM
Otherwise it's a great forum Interface!

Legion-495
06-20-2017, 04:38 PM
And the quote option or multiquote is also missing.
Sry to repost(considered as spam) but I see no was to edit.
I hope this in that case is still fine with the rules then.

IRISNetwork
06-20-2017, 04:38 PM
Going to make this post to test if you are correct, if you see no update on this post, then yes, you are :D

EDIT: The plus button next to 'Reply' lets you edit, quote etc :)

bl4ckgriffin
06-20-2017, 04:41 PM
please bring back the last viewed post button

Legion-495
06-20-2017, 04:42 PM
https://image.prntscr.com/image/z7IJxPHaQ02VQZ0x27IMCg.png

https://image.prntscr.com/image/KSDRitVAQ6ClRsGCMV3Lhg.png

I swear to GOD this plus just redirects me to a reply. I just tried 3 times.

Legion-495
06-20-2017, 04:48 PM
And I gotta quote manual.

IRISNetwork
Going to make this post to test if you are correct, if you see no update on this post, then yes, you are

EDIT: The plus button next to 'Reply' lets you edit, quote etc

It does not for me^^ It is one link. I would wish to see a seperate button for that again.

Legion-495
06-20-2017, 04:50 PM
That is my punishment for the #askbeyond.
Well Mod I wait for your action to have a word with the devs^^ (Thanks bitebug2003)
Man this sµcks.

Legion-495
06-20-2017, 04:55 PM
At this point I'm certain that the issue involves using mutliple tabs in the forum.
I usually have like 5 tabs in the forum.
Man I feel bad for not editing and therefore bumping...

IRISNetwork
06-20-2017, 04:58 PM
Very strange, I get a plus sign to the right of the reply button on each post.

The Alpha Sections decided you were asking too many questions and needed to be silenced ;)

Legion-495
06-20-2017, 04:59 PM
I just try to delete the Reply elemt in chrome. It deletes also the +.
Even tho the plus is a element I can check it clearly states 0

IRISNetwork
06-20-2017, 05:00 PM
please bring back the last viewed post button

Thats there too, click the little folder, brings a drop down menu with that very option in it.

Legion-495
06-20-2017, 05:04 PM
But I clearly see a lot errors in the browser console and I disabled all addons except Lastpass and GoogleDrive^^

https://image.prntscr.com/image/SuXGWzFgSK2vD_k8cwu12A.png

bitebug2003
06-20-2017, 05:05 PM
I see the Plus sign too

http://i.imgur.com/9VaYBQ3.png

I'll leave this thread open for now

Legion-495
06-20-2017, 05:13 PM
I swear I do not have this button at all^^ My NAT is on "low" (weird settings at my router).
I have several things active in browser like Do not Track from chrome but thats it about stuff I could imagine that cause that issue.

Do not use a Proxy. I swear such stuff only happens to me and I'm at the mercy that people believe me.:(
Now I checked with Chrome, Firefox and even Edge. All the same results. No Reply button on a post nor editing.
I hope this is not related to the Windows Firewall^^ I block quite a lot IPs(Win10^^), but it worked before so it seems super weird and would make no sense to me.

Legion-495
06-20-2017, 05:16 PM
Changed machine. Issue still exists.
Sry for spam. I want to list out stuff that don't cause the issue. forgive me but I think that will help a lot at fixing.

Legion-495
06-20-2017, 05:21 PM
Third PC in no way connect except Internet source.
Gotta change a PC to mobile Internet via smartphone... if that is the issue I go nutz.

Legion-495
06-20-2017, 05:27 PM
from the Smartphone... and missing the button again.
Errors still exist in console. Sooo
I don't know whats the issue.

I tried with standard chrome 3 PCs and different Internet. I feel so blacklisted right now especially after bloating this thread alone.
I wait for help.:nonchalance:

Edit: Wait what?
EDIT2 on other PC!


SUPER FAST FIX
God bless you and if you don't believe in god swim in money my friend/team behind the fixing dude(I include mods :D).

Ubi-MoshiMoshi
06-20-2017, 05:29 PM
Hi Legion-495,

Please try logging out and then in again and let us know if you can see the button now.

Kind Regards

Legion-495
06-20-2017, 05:30 PM
Hi Legion-495,

Please try logging out and then in again and let us know if you can see the button now.

Kind Regards

See it even without relogging :D Just reloaded.

Edit: Man I expected at least a day workaround. Great and fast work!

Ubi-MoshiMoshi
06-20-2017, 05:31 PM
Thank you for confirming :)

Please let us know if there is anything else we can help you with.

Thank you for your patience

Legion-495
06-20-2017, 05:34 PM
Thank you for confirming :)

Please let us know if there is anything else we can help you with.

Thank you for your patience

Sure thing. I will look out for bugs again. Don't know whats wrong but since I built my own PC these things seem to fly at me.
Ty again, for the help.
Since that is finished we can close the thread.

bitebug2003
06-20-2017, 05:36 PM
As requested :)

Closed