PDA

View Full Version : Let me Chose wich lvl BOT i wanna fight!



even041
06-01-2017, 12:55 PM
Playing dominion or and mode vs Bots is so boring as they are all lvl 1 -2, why isnt there an option to chose lvl 3 bots?

SnugglesIV
06-01-2017, 01:04 PM
Playing dominion or and mode vs Bots is so boring as they are all lvl 1 -2, why isnt there an option to chose lvl 3 bots?

If that was the case, I'd always pick level 1 bots so I can grind my orders EZ.

DrinkinMehStella
06-01-2017, 01:07 PM
lvl 2 shinobi is a pain in my a$$ get rid of shinobi bot.

UbiNoty
06-02-2017, 01:23 AM
I can bring up the suggestion with the team :D

KalkPost
06-02-2017, 01:25 AM
This is interesting https://www.youtube.com/watch?v=I44fan4i6Fo

The guy says bots will be "programmable", means you can tell them to repeat certain moves over and over.

That'd be a cool feature for training.

UbiNoty
06-02-2017, 01:31 AM
This is interesting https://www.youtube.com/watch?v=I44fan4i6Fo

The guy says bots will be "programmable", means you can tell them to repeat certain moves over and over.

That'd be a cool feature for training.

We are planning for a much more advanced training mode. Not sure if we'll want to spill that over to bot matches, but we'll see how it goes.