PDA

View Full Version : How can i link my AC1 with UPlay???



AssassinGr007
05-22-2017, 08:37 PM
So, i have bought AC1 since 2013 and my question is: Is there a way to link my AC1 to my uplay account cause on my AC1 disc case doesnt require a cd-key and i only have a disc to play!

strigoi1958
05-22-2017, 09:47 PM
I do not think you can add AC1 to uplay, unless you buy it from the ubistore in digital. It was made before it needed to be linked. Sorry