PDA

View Full Version : Cant Host.... :(



Sam311
05-08-2004, 05:49 AM
I just tried to host a game and no one joined it and it was up for almost 2 hours. I got a copy of smoothwall running on an old computer as a firewall. I had port 21000 forwared on both tcp and udp. Also i enabled ping replies and icmp. Anything im doing wrong or should check? I created and started the game through the ubi.com game lobby program.

Sam311
05-08-2004, 05:49 AM
I just tried to host a game and no one joined it and it was up for almost 2 hours. I got a copy of smoothwall running on an old computer as a firewall. I had port 21000 forwared on both tcp and udp. Also i enabled ping replies and icmp. Anything im doing wrong or should check? I created and started the game through the ubi.com game lobby program.

Erbriac
05-08-2004, 05:56 AM
You may want to try hosting in Hyperlobby (http://hyperfighter.jinak.cz) . I don't know how many players play on UBI, but there's like 600+ players on HL. Try it and see.

****************************
312_Wraith
312. (Czechoslovak) Fighter Sq. RAF
****************************

lil_labbit
05-08-2004, 07:02 AM
First make sure Window's firewall is OFF.
You can't host on UBI if you are behind a router - it's a UBI error - they send the wrong IP to the clients, so anyone joining gets connected to your "firewall" and not to your game... - email them or they won't fix it ever). That said - try setting your IP to the other number by running setup in main FB folder, and if you have a dynamic IP try getting another IP then try the above... (keep track of the IP - some ranges work - some don't).

If nothing works, you can host on hyperlobby, http://hyperfighter.jinak.cz/ if your IP is below 200.xxx.xxx that is, or through All-Seeing-Eye http://www.udpsoft.com/eye2/index.html
And as allways through play-by-ip http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

http://members.home.nl/lil.labbit/lilseesya.jpg
Night is better than Day

p1ngu666
05-08-2004, 07:36 AM
in a user fixes thread in community tells u what ports to open for fb/HL http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif
worked for me, and i have router

http://www.pingu666.modded.me.uk/mysig3.jpg
<123_GWood_JG123> NO SPAM!

Sam311
05-08-2004, 10:54 AM
man why does ubi's **** have to suck so bad?? No wonder there aint ever any servers on it. you cant even host while on a network