PDA

View Full Version : Poor ingame Performance !!!



Prexox_Hachi
05-16-2017, 07:50 PM
I experience poor generell performance since a while now and donīt know why ! Any Ideas or same Problem ?

Playing with Gigabyte Geforce G1 Gaming GTX1070 and an Intel-i7 4790K , 12 GB RAM DDR3 ,120 GB SSD , Asus H97 Pro Gamer Mainboard , 850 Wat power supply and a 144 HZ 27 Inch Monitor

Lowest Settings : getting 90 to 280 fps but no stable number and the average is 120. Fps fluctuating extremly on all maps !

Complete Driver reinstall and Gamefiles maintenance already done !

Please help :confused:

ubi--unicorn
05-17-2017, 06:04 PM
Hey Prexox_Hachi! I recommend trying these steps (https://support.ubi.com/en-US/faqs/000025513/General-PC-Troubleshooting)and seeing if they help with your performance! If these steps do not help, please reach out to support (https://support.ubi.com)with a MSINFO and DXDIAG (https://support.ubi.com/en-US/Faqs/Details/kA030000000emSbCAI?name=how-to-submit-dxdiag-and-msinfo-files)and they'll be happy to troubleshoot this issue with you! :)

Khayne_
05-17-2017, 07:02 PM
And remember! They help super fast! Within 3-8 weeks at least! :rolleyes:

AltCoin353
05-22-2017, 05:02 AM
I have comparable spec's and recently upgraded my graphics card to a 1070 as well. The first game in every round is flawless. By 2nd or 3rd, I start to get frame freeze/drops that get worse each round to unplayable. This is like a memory leak or something. I have never seen a game have absolutely so many ******** problems as this alpha garbage.