PDA

View Full Version : error loading mission in campaign (leningrade)



angelherrera
09-02-2004, 03:00 PM
hello , in maps of leningrade sometimes when i loading a mission in campaign (german or russian ) this appear :

error
mission loading failed :mesh 3d0/humas/paratroopers/russia/mono.sim not created .

any idea what happens?,, thanks. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

angelherrera
09-02-2004, 03:00 PM
hello , in maps of leningrade sometimes when i loading a mission in campaign (german or russian ) this appear :

error
mission loading failed :mesh 3d0/humas/paratroopers/russia/mono.sim not created .

any idea what happens?,, thanks. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

Nealg
09-02-2004, 05:11 PM
Hi angelherrera ;

2 things:

First, do you use a Nvidia graphics card?
Second, are you using the 61.77 Nvidia drivers?

If the answer to both is yes, then the problem is the 61.77 drivers. This was discovered recently in a new single player campaign using the Gulf of Finland maps. The 61.76 will work on those maps, but can cause extremely long waits in loading, applying, selecting menu buttons, etc.

The 65.xx beta drivers seem to have fixed the problem, or rolling back to the pre-61.xx drivers.

Hope that information helps answer your question.

NealG

angelherrera
09-02-2004, 05:39 PM
Thanks nealG , is correct i have NVIDEA and the drivers 61.77, i will change the version of drivers http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif