PDA

View Full Version : RAM and AEP



mike_espo
03-03-2004, 11:51 AM
Will 512 RAm be sufficient for AEP? I got a gforce 5200 128 Ram card 1.8ghz p4

mike_espo
03-03-2004, 11:51 AM
Will 512 RAm be sufficient for AEP? I got a gforce 5200 128 Ram card 1.8ghz p4

PBNA-Flanker
03-03-2004, 12:11 PM
the requirements are exactly the same as FB

mike_espo
03-03-2004, 01:05 PM
thanaks flank. I read your post on the me 163. Too bad. Was looking forward to doing a "sharp" start.