PDA

View Full Version : Whats wrong with dominion?



FIR3R3APER
03-13-2017, 08:33 AM
Hi all, just wondering I have been trying to get into dominion for near 30+ mins today and can't even get iin? Is there something wrong with the servers?

Thanks for the advice

sorcot
03-13-2017, 08:34 AM
They elected not to allow people with bad connections to play any more so the rest of us did not have to suffer your bad internet experience... just kidding

escacleo
03-13-2017, 08:38 AM
They elected not to allow people with bad connections to play any more so the rest of us did not have to suffer your bad internet experience... just kidding

They should though

sorcot
03-13-2017, 08:39 AM
Yes hopefully

nyankonono73
03-13-2017, 08:40 AM
Is it on low activity?

FIR3R3APER
03-13-2017, 08:42 AM
lol.. Well thats not it as I have a great connection and do not normally have any issues. May try a restart of the PC and see if that helps.

FIR3R3APER
03-13-2017, 08:44 AM
Is it on low activity?

Yes it says low activity

nyankonono73
03-13-2017, 08:54 AM
Then you have your answer. Dominion is slowly dying because of too many flaws. I was surprised yesterday, on a sunday, to have low activity as well. The game is only 1 month old. It doesn't look healthy to me.

Gray360UK
03-13-2017, 02:59 PM
Dominion was horribly unstable last night too.
They already took 2 maps out due to instability, and I am afraid to say I believe the entire mode in unstable. I don't think they would dare admit that and remove an entire mode, but I think whatever was causing so may stability issues on the High Fort and River Fort maps is causing issues on the other maps as well, even if to a lesser degree.
Something is very wrong in Dominion land.

DrExtrem
03-13-2017, 03:02 PM
Skirmish is better. :D

nyankonono73
03-13-2017, 03:04 PM
Dominion was horribly unstable last night too.
They already took 2 maps out due to instability, and I am afraid to say I believe the entire mode in unstable. I don't think they would dare admit that and remove an entire mode, but I think whatever was causing so may stability issues on the High Fort and River Fort maps is causing issues on the other maps as well, even if to a lesser degree.
Something is very wrong in Dominion land.

It's actually weird cause High Fort has never been causing any lag or instability on my side. Citadel on the other hand, especially with rain, is the one that has been very bad for me. It's always super laggy and difficult to play.