PDA

View Full Version : Can't equip C4, mines etc.



RamboC4 556
03-10-2017, 06:35 PM
I unlocked a couple of the alternatives to grenades such as C4 and mines. I go into the loadout screen, select it, but pressing A doesn't equip it. There is not a lock symbol on these items I'm trying to equip. How do you equip these so you can use them?

TrueHyperFoX
03-10-2017, 06:37 PM
They are already equipped. When in-game press the left button on the d-pad to switch through equipment.

RamboC4 556
03-11-2017, 01:54 PM
Thanks, that was what I needed.