PDA

View Full Version : Interrogation



Bwb89
03-07-2017, 05:46 PM
after highlighting enemies its telling me i can interogate the lieutenants for further intel but when i grab em the only 2 options are knock out or release??

DarkERIKVIPER
03-07-2017, 11:46 PM
I saw that too.

Lucifer6six6
03-08-2017, 12:17 AM
Because you probably already have all the intel for that zone

Bwb89
03-08-2017, 11:46 AM
Because you probably already have all the intel for that zone


ahh didnt think of that, makes sense now thanks mate