PDA

View Full Version : GRN task-force



GLASSGH0ST
03-07-2017, 05:27 AM
My task force information is showing up as a series of random numbers in my player info

Yolomcswaginabx
03-07-2017, 10:28 AM
Mine too. my tag shows up on the task force website but in game its just a number code.

Damake
03-07-2017, 11:23 AM
Same here and I believe its the number indicating the task force and when it was created, made my task force in the beta and the number was 232 and I believe it was the 232nd task force created, because when I deleted that one and made a new one it shows a much higher number, could be just a small coding problem that takes the number and shows that by accident instead of the name attatched to that number

MaVerickXP
03-08-2017, 04:20 PM
Same Here !!!

JohnWick_00
03-08-2017, 06:11 PM
how do we fix still having the issue.

AcuteJungle66
03-09-2017, 04:25 PM
Everyone I know IRL is having this exact same issue, myself included!

I have tried using various social media platforms to at least get some sort of acknowledgement, but I see that this issue has still not been added to the 'known issues' thread.

Can we please get some information on this?