PDA

View Full Version : Toggle lock



Winsome111
02-23-2017, 02:17 PM
Hey,

So I tried remapping my keys in my PS4 to make CGB easier. I moved GB to L1 but to do this I also switched Target Lock to toggle instead of holding it. Has anyone else who has done this noticed you locked target changing randomly in like elimination or skirmish or is this working as intended? Making it is locking in to the hero in your field of view?

Just curious.

ArchangelREON
02-23-2017, 02:27 PM
never tried toggle lock myself but i recommended a friend do it because he had trouble remembering to hold the button down but he didn't seem to have a problem with it switching locks randomly

Winsome111
02-23-2017, 02:30 PM
For instance I was in a skirmish. Lots of fighting going on. I was fighting a PK but a warlord was fighting a teammate behind her. She dodges to the side and the toggle lock switched to the warlord. That's why I assume it might be a field of view thing.