PDA

View Full Version : Rubberbanding Issues (No Ideas left)



RagnarokVI6
02-19-2017, 01:48 PM
Hi Folks,

Geforce 970
I-2600k
Win 7

Steam Version

↓ 51,4 Mbit/s↑ 10,0 Mbit/s Internet connection
Fritz Box 7362 Router

Ports:
6015
80
443
14008
13000
13005
13200
3074
10000 - 10099
14000 - 14001

UpNp enabled


Data Center WEU and NEU (switching does not seem to matter)

Nat Type Ingame is "Open"


I have average 149 FPS and Ping from 35-60


In Drone Mode or while sprinting or every few minutes my Game is "Rubber Banding"
Sometiimes it only takes place when iam on "Sprint or Drone Mode" Sometimes its just regullary hit in every few minutes. Sometimes rly often sometimes less.

I got a rly hard headache from this... i want to play this more competitive but i cant... its just doesnt feeling anything good.

Sorry for Bad English. Hope for Help.

RagnarokVI6
02-21-2017, 09:18 AM
So. no replys? Would be thankful if a UbiMember would just post a Smiley, so i know someone read this Report.

LIQUID CORTEX
02-21-2017, 10:17 PM
it's not your connection what cause this issue. Connection client - server - client at UbisSoft is trash like no other. To be honest who was in charge of networking need to be banned from it for forever. BANDWITH for the game is above normal and servers are not even 70% of capacity to run this program smoothly. Considering facts that foundation of this game is a multiplayer mode, only S-T-U-P-I-D persons can have that much tolerance in this particular area. I have hardwired over 200mbps, all the ports open and still bad connection with UBI. It's not about us, the company don't care about it enough but at the same time, they are planning to keep this game alive for next 5-10years. I just dot understand how

RagnarokVI6
02-22-2017, 04:39 PM
Thanks for reply man.
Thatīs nice but i hope the Ubisof Support can handle me somekind of Solution, Workarround or new Ideas Here.

I rly Hope some Ubisoft Tech could post a reply here... :(:confused: