PDA

View Full Version : Bug Report



Tactorin
02-18-2017, 11:17 PM
Here are the bugs that have been plaguing my friend and I as we try to play this game on PC:

1) Sometimes after a game ends or after all players leave before a next match starts, the game freezes and needs to be force closed and restarted.

2) Many connectivity issues where games won't even start (it will say it is synchronizing forever and need to be force closed).

2a) Sometimes booted from matches when joining with a friend before character select.

2b) Randomly lose connection from a match after another player leaves (or after they lost connection).

3) Joining with a friend. Most of the time when one of us invites the other, the second person fails to join repeatedly. Sometimes it works when the second person invites the first, but most attempts end with both of us restarting our clients to be able to start a group..

3b) When any of the above bugs happens and forces us to disband our group, a new group is not able to be started until we both restart our client.


My friend and I have been trying to play for an hour and a half today and have not had a single game start and go all the way through without one of the above bugs happening and ruining our experience. We were able to play the other day with only some of these conflicts, but for a released game, I think this kind of stuff should not occur at all.

UbiNoty
02-19-2017, 12:47 AM
Hi tactorin - thank you for bringing these to us. Although it does appear that most of your issues are related to connectivity. It may help you to take a look at our PC connectivity FAQ ("http://forums.ubi.com/showthread.php/1571401-PC-Connectivity-Troubleshooting) and that might help alleviate some of the problems.
But you can also always report issues and bugs to support (https://support.ubi.com/en-us/Games/4315) and we will look into it!