PDA

View Full Version : I have been playing fine till a hour ago



poepki
02-18-2017, 10:32 PM
Hello,

Sooo I have been playing for honor without any connection problems till a hour ago. Now it says: "Your NAT type: Unknown" and it wont let me join any game. Any suggestions?

Thanks in advance,

Kaotic_CipherTV
02-18-2017, 10:43 PM
Hello,

Sooo I have been playing for honor without any connection problems till a hour ago. Now it says: "Your NAT type: Unknown" and it wont let me join any game. Any suggestions?

Thanks in advance,

If you are on console this can happen. I am on xbox and currently where I live the router can be a bit funky. If you go to your network settings it may say unknown nat there or some other weird thing. Like for me if i have connection problems and it says my connection is 5bars, i know something is wrong because i should only have 2-3 bars of connectivity at my spot in the house.

An easy remedy for this would to be "going offline and online" repeatedly until your nat/connection is fixed or restart the console.

poepki
02-18-2017, 10:46 PM
If you are on console this can happen. I am on xbox and currently where I live the router can be a bit funky. If you go to your network settings it may say unknown nat there or some other weird thing. Like for me if i have connection problems and it says my connection is 5bars, i know something is wrong because i should only have 2-3 bars of connectivity at my spot in the house.

An easy remedy for this would to be "going offline and online" repeatedly until your nat/connection is fixed or restart the console.

I'm on pc but i'll try, thanks.

LeeroyGearSolid
02-18-2017, 10:57 PM
try restarting your router

poepki
02-18-2017, 11:03 PM
it fixed itself somehow, thanks anyway