PDA

View Full Version : Level 3 bot for practice - how to change Hero?



Leon026
02-17-2017, 11:29 PM
Is there a way to change the level 3 bot Hero in practice mode? I keep going up against the Valkyrie, and no, I dont want to do custom duels - it's not what I want to do.

DrExtrem
02-17-2017, 11:34 PM
Forget the official practice mode.

Fire up a custom match, choose the bot-3 you want to fight against, reduce dmg to zero and deactivate the timer.

Bleed damage however still counts. I guess it is a bug.

Btw. what do you think of my bot review?
http://forums.ubi.com/showthread.php/1581934-some-thoughts-on-the-bots

Leon026
02-18-2017, 07:56 PM
That totally worked and it was what I was looking for. Many thanks!