PDA

View Full Version : Repeated Connection Issues



Slick-Wheenie
02-15-2017, 03:39 AM
I played the beta and now I'm playing the full game, and almost every time I try to get into anything but a 1v1 it gives me a connection error and kicks me back to main page.. And when playing with a friend, when he finds a game it kicks me out of party because I could not follow friend into the game... This is getting ridiculous, the only game mode I can play is 1v1 and campaign.. What is going on?????

UbiNoty
02-15-2017, 03:41 AM
Hi LudinH - what platform are you on? Have you tried following these connectivity FAQs (PC (http://forums.ubi.com/showthread.php/1571401-PC-Connectivity-Troubleshooting) / XB1 (http://forums.ubi.com/showthread.php/1571397-Xbox-Connectivity-Troubleshooting) / PS4 (http://forums.ubi.com/showthread.php/1571393-PS4-Connectivity-Troubleshooting))? If none of the workarounds listed there solve the issue, please contact support (https://support.ubi.com/en-us/Games/4315) as they can investigate and hopefully provide you with a solution.

Slick-Wheenie
02-15-2017, 09:33 PM
I tried all of those and still for some reason I get connection error. It happens every time I try to join a game after it found one. It's getting really hard to play anything but 1v1

murathc
02-15-2017, 10:25 PM
I tried all of those and still for some reason I get connection error. It happens every time I try to join a game after it found one. It's getting really hard to play anything but 1v1

after this post either u wont hear from him anymore or he will say u to open a ticket.
u will talk to support who will tell u open fws ports which u already did.u will say my nat type is open and green already
then supporter will not be able to help u.

and u will come here and post more but that will be the last thing u hear from them to u.
then u will see them replying to other ppl like urself with same text like i do now.

welcome to only 1v1 players side of the world.