PDA

View Full Version : No group leader??? Cant play at all!!!



JobForALowell
02-14-2017, 10:50 PM
Is anyone else experiencing this? I go to play anything and it tells me "No group leader" or "You need to be leader to start" and its just me. Anyone else??

PackingMoney
02-14-2017, 10:51 PM
Is anyone else experiencing this? I go to play anything and it tells me "No group leader" or "You need to be leader to start" and its just me. Anyone else??

Restart the game, fixed mine this way.

JobForALowell
02-14-2017, 10:53 PM
Restart the game, fixed mine this way.

I did multiple times, but after the 3rd try it worked lol. Thanks

PackingMoney
02-14-2017, 10:54 PM
I did multiple times, but after the 3rd try it worked lol. Thanks

also took me 3 tries, should of stated that, sorry

IDogWarZI
02-14-2017, 11:04 PM
I'm on my 10th cycle and still getting the same crap message

Wulfgar1037
03-04-2017, 08:49 PM
I can not play due to this and group size and I am not in a group just trying to play and I can not. Frustrating yes and many resets to no avail so not playing right now.