PDA

View Full Version : Bug reports:



JeeNiNe
02-13-2017, 03:32 AM
Few problems during the open beta on Xb1:
-Scoreboard at the end of dual matches (might be for all modes) not showing all the takedowns, it happened several times, we won with 4 takedowns while killing the enemy 6 times, and it does happen quite often, something is wrong with the kill count. It does not calculate all takedowns for some reason.

-Connectivity issues with joining parties with 2 players (might be for 2 players or more), the game would not let my teammate connect or me 1/4 of the time, dashboarding would reset and fix this, but still annoying as it happens quite often.

* I played around 25hrs, a lot of fun great game!
* Our NAT was open and our connection has always been consistent, the problem is with the servers.

lsis-chan
02-13-2017, 03:37 AM
Regarding the first issue, did any of the enemies leave before the match ended?
That might've caused some sort of subtraction from your total score.

I've also had the 2nd issue you mentioned though.
Typically we would have to start/quit the game and promptly restart it to get the party system to work.
It seemed to happen with some friends more than others, which was weird.

JeeNiNe
02-13-2017, 03:58 AM
Good, question, but no, I can confirm that the killcount is faulted, without people leaving or tying a match. It also happened very often for both me and the buddy I played with.
I have video proof, that I'm gonna try to find in my game captures.

JeeNiNe
02-13-2017, 06:31 AM
Proof:

https://youtu.be/S-pE1nuXUKI