PDA

View Full Version : Do we need to preload the whole game or this beta version can work with a patch ?



GoodOldSalty
02-13-2017, 03:15 AM
as title, I have rather slow internet speed here, I really want to avoid download the whole thing again if possible.

Goose1347
02-13-2017, 03:22 AM
I also just made a thread about this and in the same situation as you. Hopefully they post something soon or something.

Nexuss94
02-13-2017, 03:29 AM
Looks as if you need to re download the entire lot again i just pre orderd it and downloaded 30Gig, good luck have fun