PDA

View Full Version : Remapping buttons on PS4 version



Koruin
02-12-2017, 03:38 PM
Does the game allow you to do it? Can someone playing the beta right now check pls.

Koruin
02-12-2017, 04:22 PM
?

XealousX
02-12-2017, 04:32 PM
Not in game afaik. But you can always do it via the PS4 settings > accessibility > button assignments. Though the prompts in game will likely not change.

Koruin
02-12-2017, 05:45 PM
good tip, thanks