PDA

View Full Version : I **FIXED** THE CHINESE EMBASSY LASER MIC BUG



XyZspineZyX
03-05-2003, 06:52 PM
******IMPORTANT MESSAGE********

ok.. i have fixed this problem..
thx to a little deeper browsing. The solution has been there all along, just took a little effort to find http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

here is the solution, and if this doesnt work i'll eat my hat !

1. click start/run and type in the box dxdiag
2. click the sounds tab
3. on the hardware acceleration tab, knock it down one notch and click exit
4. run dxdiag again to check that ur sound has moved down a notch and it has saved.
5 run Splinter cell again and play as normal.. problem solved.
6. if it doesnt work first time, repeat steps 1 - 3 and knock it down another notch.

i even noticed i could hear a camera bleeping while in the bushes (couldnt hear it before) and the laser mic makes a little bleepy noise when the box turns red (didnt happen before)

enjoy the rest of the game guys http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

plse plse keep this message bumped.. lots of folk are having this problem.

XyZspineZyX
03-05-2003, 06:52 PM
******IMPORTANT MESSAGE********

ok.. i have fixed this problem..
thx to a little deeper browsing. The solution has been there all along, just took a little effort to find http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

here is the solution, and if this doesnt work i'll eat my hat !

1. click start/run and type in the box dxdiag
2. click the sounds tab
3. on the hardware acceleration tab, knock it down one notch and click exit
4. run dxdiag again to check that ur sound has moved down a notch and it has saved.
5 run Splinter cell again and play as normal.. problem solved.
6. if it doesnt work first time, repeat steps 1 - 3 and knock it down another notch.

i even noticed i could hear a camera bleeping while in the bushes (couldnt hear it before) and the laser mic makes a little bleepy noise when the box turns red (didnt happen before)

enjoy the rest of the game guys http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

plse plse keep this message bumped.. lots of folk are having this problem.

XyZspineZyX
03-05-2003, 07:01 PM
bump

XyZspineZyX
03-05-2003, 07:07 PM
aaaaaaaaaaaahhhhhhhhAAAAAAAAHHHHHHHHHH LOL
man it worked!! Haleluha
dude u better post this everywhere else to help everyone else....hmm i assume this will fix the Masse and Griko problem too
thanks

XyZspineZyX
03-06-2003, 01:00 AM
bump

dunno about the masse and grinko problem.. the 1.1 patch seems to adress this.

no probs btw http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif glad i could help.

XyZspineZyX
03-06-2003, 01:12 AM
bump

XyZspineZyX
03-06-2003, 11:24 AM
This answer has been in the official FAQs for some time.

http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/enduser/std_alp.php?p_sid=SgBmxtDg&p_lva=1093&p_li=&p_page=1&p_prod_lvl1=88&p_prod_lvl2=274&p_cat_lvl1=%7Eany%7E&p_search_text=&p_new_search=1&p_search_type=3&p_sort_by=dflt

Obviously not all problems can be fixed and some will need a future patch but anybody with problems - take a look!

XyZspineZyX
03-07-2003, 02:05 PM
Bump!
I read it, now I hope it works for me too...

XyZspineZyX
03-07-2003, 06:08 PM
Tried and you can eat your hat, its not working.
Please someon lasermic the dude and save and then send me the saved file please please!!!

mico84@surfree.net.il

XyZspineZyX
03-07-2003, 10:11 PM
oki. will send it now.

good luck. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

XyZspineZyX
03-09-2003, 09:53 AM
i tried it but it didn't work...

...even up to NO ACCELERATION...

can i request a save file beyond this portion of the game?
if yes, can u also send the CONFIG file in your profile folder along with the save file. this may be needed to run the save game in my computer...

thanks

email to: vinalvs@yahoo.com

XyZspineZyX
03-09-2003, 06:44 PM
ok sent

XyZspineZyX
03-09-2003, 08:25 PM
nt = No Text

XyZspineZyX
03-09-2003, 08:26 PM
Please...Xbit !
could you mail me the save files too?
plz send to frvge@hotmail.com

XyZspineZyX
03-10-2003, 02:38 AM
sent

XyZspineZyX
03-10-2003, 02:42 AM
can i plz get it also,

mcheetah777@hotmail.com

XyZspineZyX
03-10-2003, 12:26 PM
can u send me a save?
gitto@tiscali.it
thx man

XyZspineZyX
03-11-2003, 12:52 AM
can you send me the savegame file too please, turning down hardware sound accelration fixed my problem with the glass elevator laser mic prob but not the embassy even when turned off. thanx

jwhite23@cogeco.ca

XyZspineZyX
03-12-2003, 11:07 AM
i tried it but it didn't work
sent me pls to
guy-221@zahav.net.il

XyZspineZyX
03-12-2003, 02:51 PM
could you also send me the save file?

colonelripper@hotmail.com

thx mate

XyZspineZyX
03-14-2003, 06:18 PM
OOH pls send it to me!!!Pls
mcymbaluk@wp.pl
mcymbaluk2002@yahoo.co.uk

XyZspineZyX
03-15-2003, 04:53 AM
all this did was trun off my speakers not happy about that

If your attack is going too well, you have walked into an ambush

XyZspineZyX
03-16-2003, 02:29 AM
it didn't work 4 me. can I get a saved game from someone.

XyZspineZyX
03-20-2003, 06:02 AM
Hey Xbit! please send me the saved file for the chinese enbassy laser mic thing! my e-mail is vl_slasher23@hotmail.com. Thank You

XyZspineZyX
03-29-2003, 08:55 PM
I'd like the embassy save game too pls. (Hope its on normal difficulty)
Thx!
yehsir@gmx.de

XyZspineZyX
03-29-2003, 10:07 PM
Tried and you can eat your hat xbit, its not working.

...even up to NO ACCELERATION...

can i request a save file beyond this portion of the game?
if yes, can u also send the CONFIG file in your profile folder along with the save file. this may be needed to run the save game in my computer...

thanks

email to: FrankieTBolt@hotmail.com

XyZspineZyX
03-30-2003, 11:45 PM
Hey Xbit i have a Xabre 400 do you how i resolve this problem:

General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
please help me!

XyZspineZyX
04-01-2003, 08:39 PM
can u send me save game file plse mcj9er@hotmail.com

XyZspineZyX
08-20-2003, 11:24 AM
hi
I've tired the posted solution but it dosen't work with me. please any body can send me the saved file after the lasermic.

thnx

XyZspineZyX
08-20-2003, 11:26 AM
i forgot to put my email
mka265@yahoo.com

XyZspineZyX
08-20-2003, 07:56 PM
Dude, we've known this all along.

My system:

AMD XP 3000+ @ 2.23Ghz
1 gig of Corsair DDR PC2700 RAM @354Mhz
Radeon 9800 Pro video w/TV out core @434, mem @720
Windows XP SP 1
Microsoft Directx 9.0b
Antec TruePower TrueBlue True480 PSU
16x Antec DVD drive
24x10x40 Plexwriter CD-RW
1 Westerndigital 40 gig harddrive, master
1 Westerndigital 100 gig hdd, slave
Asus A7V600 VIA KT600 mainboard, 4-in-1 4.48
Creative 5.1 surround system
Thermaltake Aquarius II liquid cooling system
Additional PC version help:

http://scmod.splintercellsource.com

<font color=ff0000>XIII Tech support mod