PDA

View Full Version : Did we lose prop pitch???



westcoastphil
01-23-2004, 08:12 AM
With the new patch, I'm unable to adjust prop pitch for the 109 and 190 series of planes. Tried it on the YAK 9, LA7 and the P51 and they're working fine....so what gives?

http://members.cox.net/riknbkr330/109g6small.jpg

westcoastphil
01-23-2004, 08:12 AM
With the new patch, I'm unable to adjust prop pitch for the 109 and 190 series of planes. Tried it on the YAK 9, LA7 and the P51 and they're working fine....so what gives?

http://members.cox.net/riknbkr330/109g6small.jpg

LeadSpitter_
01-23-2004, 08:15 AM
you need to press the auto/manual switch in the 109s, it has always been like that

http://www.geocities.com/leadspittersig/LSIG.txt
VIEW MY PAINTSCHEMES HERE (http://www.il2skins.com/?planeidfilter=all&planefamilyfilter=all&screenshotfilter=allskins&countryidfilter=all&authoridfilter=%3ALeadspitter%3A&historicalidfilter=all&Submit=+++Apply+filters++&action=list&ts=1072257400)

[This message was edited by LeadSpitter_ on Fri January 23 2004 at 07:54 AM.]

westcoastphil
01-23-2004, 08:23 AM
Ahh...there it is, and also the 190s. Thanks LeadSpitter.

http://members.cox.net/riknbkr330/109g6small.jpg

LeadSpitter_
01-23-2004, 08:55 AM
just make sure you dont pass 3500rpms or you fry your engine http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif in most 109s the emil its a little less

http://www.geocities.com/leadspittersig/LSIG.txt
VIEW MY PAINTSCHEMES HERE (http://www.il2skins.com/?planeidfilter=all&planefamilyfilter=all&screenshotfilter=allskins&countryidfilter=all&authoridfilter=%3ALeadspitter%3A&historicalidfilter=all&Submit=+++Apply+filters++&action=list&ts=1072257400)

potver
01-23-2004, 09:07 AM
Excuse me for interfering but Where is that auto/manuel switch?

jeroen-79
01-23-2004, 09:15 AM
On your keyboard.
Check the controls setup page in the game.

potver
01-23-2004, 01:50 PM
Well I,ve looked everywhere but I don,t see it. Please some help finding it.

Wing_Over
01-23-2004, 02:13 PM
ou need to map akey to it-as jeroen said: controls section in game, then find where it sais prop pitch auto/manual and assign a key..
Good Luck.

potver
01-23-2004, 03:09 PM
SORRY, KAASKOP OVERLOOKED IT!