PDA

View Full Version : Assassin's Creed 3 with Xbox controller?



TheDarkMessiahH
01-17-2017, 07:06 PM
How can I play assassins creed 3 on my pc with my xbox 360 controller?

GhostAssassinLT
01-17-2017, 08:19 PM
Google is your friend... :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=AaqFQkSrikA

TheDarkMessiahH
01-17-2017, 08:28 PM
Ik how to connect xbox to pc i just dont know how to play with xbox controller on ac3 cuz its working for my other games but not ac3

strigoi1958
01-17-2017, 08:46 PM
plug it in before you start the game and it should work. But there is a moment that you need to use the keyboard the start. (I think it says press A to play ) If the controller does not work you can go into the options and change from keyboard and mouse to controller. ;)

Also there is one point in the game, (I think it is when you start trading and are using the ledger to buy lumber/ wood) You need to use the keyboard.

GhostAssassinLT
01-17-2017, 09:15 PM
Sorry, I misunderstood your question.

As strigoi says just make sure to turn the controller on before you start the game and then select it in the options.
My Xbox controller is working just fine with all AC games.