PDA

View Full Version : AC3 on low end PC . Help me to fix it



Ezio.100
12-12-2016, 09:17 AM
I saw on internet few video about how to get more FPS changing resolution to 640x480 or lower.
When I change resolution in Assassins.ini I save it and when I try to run it , the game go back to maximum resolution.
Please help me. My friends have it and they like to play online =( . I.d like to play with them 2 . I hope u can help me.

strigoi1958
12-12-2016, 06:05 PM
If you can get to the main menu you can go to options, graphics and set the resolution lower in the game

Ezio.100
12-14-2016, 05:31 AM
800x600 is not enough =/