PDA

View Full Version : chainges needed for quickmission builder.



XyZspineZyX
08-03-2003, 09:39 AM
please tell me why there are only 3 maps in quickmissions.....and please please add the ones from multyplayer.....please.
and another thing...i would like to be able to play a quickmission on my LAN, meaning just make the map and my windman can play as well....no need to built a map every time we want to have a bit of fun.
thanks for ur time


There are 10 kinds of people in this world: those who can count in binary, and those who can't.



http://www.x-plane.org/users/12thiaptbone/mirage.jpg


</span></blockquote></font></td></tr>

XyZspineZyX
08-03-2003, 09:39 AM
please tell me why there are only 3 maps in quickmissions.....and please please add the ones from multyplayer.....please.
and another thing...i would like to be able to play a quickmission on my LAN, meaning just make the map and my windman can play as well....no need to built a map every time we want to have a bit of fun.
thanks for ur time


There are 10 kinds of people in this world: those who can count in binary, and those who can't.



http://www.x-plane.org/users/12thiaptbone/mirage.jpg


</span></blockquote></font></td></tr>

Tully__
08-03-2003, 10:17 AM
I doubt you'll get changes for the built in QMB, however for your LAN you might try UberQuick Mission Builder. You can get it from http://www.uberdemon.com

<center> ================================================== ========================= </center>

<center> <img src=http://members.optusnet.com.au/tully_78th/Corsair.jpg> </center>

<center> The "under performing planes" thread (http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=35;t=007540) /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif </center>
<center> Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm) </center>
<center><font size="-2" color="#88aadd">IL2 Forums Moderator</font></center>


Salut
Tully

XyZspineZyX
08-03-2003, 01:57 PM
'Scuse me Tully, but is the UQMB compatible with FB? I can't find anything on the site to which you posted the link that says specifically whether or not it is usable.


SSgt Tim Schuster
8MXS Inspection Section
Kunsan AB, Korea

-Defend the Dock!
-Accept Follow-on Shifts!
-Take the Fight Upstairs!

XyZspineZyX
08-03-2003, 04:53 PM
ampadgog wrote:
- please tell me why there are only 3 maps in
- quickmissions.....and please please add the ones
- from multyplayer.....please.
- and another thing...i would like to be able to play
- a quickmission on my LAN, meaning just make the map
- and my windman can play as well....no need to built
- a map every time we want to have a bit of fun.
- thanks for ur time

Yeah, I'd love to be able to fly on more than three maps as well.

Tully__
08-04-2003, 09:28 AM
UberDemon posted just recently that the latest version is updated for FB compatibility, so I would guess the answer is yes.

<center> ================================================== ========================= </center>

<center> <img src=http://members.optusnet.com.au/tully_78th/Corsair.jpg> </center>

<center> The "under performing planes" thread (http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=35;t=007540) /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif </center>
<center> Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm) </center>
<center><font size="-2" color="#88aadd">IL2 Forums Moderator</font></center>


Salut
Tully