PDA

View Full Version : The game will not start



eyalbonneh
12-06-2016, 06:59 PM
when i lunch the game its stuck at the laoding page in the desktop.
it happend to a lot of players pls fix or show how to fix it.:mad:

R.o.o.N_Crazy
12-06-2016, 07:52 PM
I just played this game 3 hours...
Then i can't login anymore:( please.. please fix it

eyalbonneh
12-06-2016, 07:55 PM
I just played this game 3 hours...
Then i can't login anymore:( please.. please fix it

dude can you please make your own report, you have diffrent problem.

Lynni1977
12-06-2016, 08:58 PM
I have got the same problem.
The game loads for like 15 sek. and then it crashes to uplay without any messages.

XPOL555
12-06-2016, 11:23 PM
I have done this:

update drivers
restart pc
check files with uplay
reinstalled uplay
restart pc again
askin' myself what am i doing with my life :confused:
tryied to start the game as administrator
tryied to start the uplay software as administrator
unplagged network
opened ports of my network


aaand guess what? the game is still not starting.

Submitted a ticked i hope to get help soon... we pay we'd play, nah?

XPOL555
12-07-2016, 01:54 AM
Hi guys i fixed by uninstalling the game (installed on an external hdd) and reinstalled it to my local C (my ssd) . That worked for me... hope it helps

wildquesadilla
12-07-2016, 02:23 AM
Hi guys i fixed by uninstalling the game (installed on an external hdd) and reinstalled it to my local C (my ssd) . That worked for me... hope it helps

This didn't work for me...still stuck loading in desktop :-/

eyalbonneh
12-07-2016, 12:48 PM
Hey guys, now it working for me.
What i did is:
I have saved all the games ( not steep) i another folder
I compltely delete all ubisoft files and steep
Then reinstall uplay
Moved all my games back
And installed steep

Good luck for every body

Freakiebeakie
12-08-2016, 08:18 AM
when i played the beta my virusscanner was blocking the game, maybe thats your problem also (bitdefender)

Lynni1977
12-09-2016, 09:34 PM
Hey guys, now it working for me.
What i did is:
I have saved all the games ( not steep) i another folder
I compltely delete all ubisoft files and steep
Then reinstall uplay
Moved all my games back
And installed steep

Good luck for every body

I did the same and it worked with me.
It seems like a new installation of Uplay solves this problem. With the deinstallation of Uplay some old zobmie data is erased also. Maybe this prevents the game from starting.
Try this, this solution made my day.