PDA

View Full Version : yet another requirements question



XyZspineZyX
12-13-2003, 02:39 PM
I know a lot of people are asking about GF4MX and the requirements state a 64 MB GF3 or better. But I haven't seen this question asked:

What about a 64 MB DDR GF2Ti? Can it be played with video options turned down?

Thank you.

XyZspineZyX
12-13-2003, 02:39 PM
I know a lot of people are asking about GF4MX and the requirements state a 64 MB GF3 or better. But I haven't seen this question asked:

What about a 64 MB DDR GF2Ti? Can it be played with video options turned down?

Thank you.

XyZspineZyX
12-24-2003, 03:13 AM
nop, geforce4 mx is like geforce2 on drugs, its the same thing except that geforce4 mx is faster. try turn off the special efx and see..