PDA

View Full Version : Il2 Stab



XyZspineZyX
07-02-2003, 12:49 PM
How do you install Il2 Stab?

XyZspineZyX
07-02-2003, 12:49 PM
How do you install Il2 Stab?

XyZspineZyX
07-02-2003, 12:59 PM
Unpack te ZIp file and run setup.exe

XyZspineZyX
07-02-2003, 02:51 PM
What is Il2 stab?

--
SlĂ inte,
:FI:Kitty

http://home.quicknet.nl/qn/prive/amatullah/fis01.jpg
Fightin' Irish Squad (http://www.fighting-irish.org/)

fluke39
07-02-2003, 03:02 PM
Miss-Kitten wrote:
- What is Il2 stab?
-

If it is similar to il2 manager (which i think it is) it allows you to tweak certain things in the game (campaign difficulty, average campaign mission distance, swastikas,) but mainly it keeps track of your online score/accuracy ratings etc
/i/smilies/16x16_smiley-happy.gif



<center><img src=http://mysite.freeserve.com/Angel_one_five/ffluke.jpg>

XyZspineZyX
07-02-2003, 03:03 PM
Its an IL2 easy configuration utility, saves editing config files and gives access to a few little known config features Kitty.

Its here:

http://www.il2center.com/technika/download01.htm

XyZspineZyX
07-02-2003, 04:04 PM
Cool! Thanks for the link and the explanation guys!



--
SlĂ inte,
:FI:Kitty

http://home.quicknet.nl/qn/prive/amatullah/fis01.jpg
Fightin' Irish Squad (http://www.fighting-irish.org/)

XyZspineZyX
07-04-2003, 03:41 AM
Didn't know that girls like this kind of games..../i/smilies/16x16_smiley-happy.gif
Could we have a pic? /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif

"The show must go on..."

XyZspineZyX
07-04-2003, 05:21 AM
I know this may be a simple question, but on the subject of IL2 Stab; I have downloaded the program, extracted it to a temp. file, and ran setup while using the parent Ubi Soft file as the destination. By initiating the program using the Stab program on the startup bar, I am able to add the swastika's on Forgotten Battles, but it is not working on the orginal IL2 game. The download says it will apply to both games if they are installed, but I can't figure out what I'm doing wrong. Please help!

XyZspineZyX
07-05-2003, 02:26 AM
When you install it, he searches for Il2 Fb executable, so, I think it was either designed only for FB, or it's not working properly with the original Il2
Anyway, I've swiched to FB, and i'm not playing IL2 anymore. /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif

"The show must go on..."

XyZspineZyX
07-05-2003, 04:52 AM
If you re-read the ReadMe carefully, it will support the original IL-2 or IL-2:FB but not both if installed on the same PC.

So when you install, you must choose which game you wish to support.

It was a design decision to not support both on the same system. I did not believe the coding required was worth the effort.

Matt
http://www.users.on.net/mjtm/IL-2/

XyZspineZyX
07-05-2003, 04:57 AM
matttm wrote:
- If you re-read the ReadMe carefully, it will support
- the original IL-2 or IL-2:FB but not both if
- installed on the same PC.
-
- So when you install, you must choose which game you
- wish to support.
-
- It was a design decision to not support both on the
- same system. I did not believe the coding required
- was worth the effort.

You designed so you must be right.

"The show must go on..."

XyZspineZyX
07-05-2003, 05:03 AM
It may not have been the right decision. At the time IL-2: FB came out, I had very little time I could spent on the update. This was therefore, a major influence on my decision.


Matt

XyZspineZyX
07-05-2003, 05:07 AM
That wasn't a critic./i/smilies/16x16_smiley-wink.gif
Indeed, you decision was right, and anyway, after FB was released, the original Il2 was anyway "forgotten" /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif

"The show must go on..."

XyZspineZyX
07-05-2003, 08:38 AM
Yes, but on what folder do you unzip the stab??
I've been trying to to install it on the Il-2 and still no swastikas...

XyZspineZyX
07-05-2003, 08:48 AM
unzip to your desktop or anywhere, run the setup and it installs to programfiles, then just delete what you put on the desktop,

<center>
Yours
Killjoy

Killjoy2k2 a Nominee for the "Funniest community member" in The UBISOFT Community Awards 2002

<A HREF="Http://Www.Lamby.Tk/" TARGET=_blank>
http://www.swissquake.ch/chumbalum-soft/forum/attachment.php3?s=&postid=57518
</A>
Visit Lamby3D at...
Lamby.tk (Http://www.Lamby.tk)
Visit Lamby3D Forums at...
Lamby-3D Forums (Http://www.3dhangout.com/cgi-bin/Blah/Blah.pl?,v=mindex,b=Lamby3dtalk)
KKS Forums (Http://members.lycos.co.uk/killjoyskillshack/forums/)

"All praise Killjoy!!!" - oFZo

Run, and I will see you.
Hide, and I will find you.
Fight, and I will kill you.
Terror from all directions.

UbiSoft's Angel
Killjoy2k2 , Killjoy , and dont forget YER!!! and maybe a MER!!!"

XyZspineZyX
07-05-2003, 10:01 AM
You can do it two ways.

First Way:

1. Create a folder C:\TEMP.

2. Unzip the IL2STAB30.ZIP file into this folder.

3. Run SETUP.EXE

4. Once it has installed, delete the contents of the C:\TEMP folder or delete the folder itself.


Second Way:

1. If you have WinZip, open the IL2STAB30.ZIP with it.

2. Select the Install button on the Toolbar. This will automatically unzip the contents to a temporary folder and run the SETUP.EXE file.

3. Once installed, close WinZip.



Matt
http://www.users.on.net/mjtm/IL-2/