PDA

View Full Version : HELPP with AEP PLEZZZZZ



Trigger_88
04-03-2004, 10:21 PM
I just got AEP and I installed it over FB 1.0
but when I try to start it the splash screen comes up with the pic of the J8 Gladiator then thinks for a sec. or 2 then says please insert correct disk then select ok and restart application. http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/53.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif My AEP came with only 1 disk is this right? Any help will be welcome. THX http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/53.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/53.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/53.gif

Trigger_88
04-03-2004, 10:21 PM
I just got AEP and I installed it over FB 1.0
but when I try to start it the splash screen comes up with the pic of the J8 Gladiator then thinks for a sec. or 2 then says please insert correct disk then select ok and restart application. http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/53.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif My AEP came with only 1 disk is this right? Any help will be welcome. THX http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/53.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/53.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/53.gif

3.JG51_BigBear
04-03-2004, 10:53 PM
I had a similar problem with another game. The cause was installing the game with one CD-rom and then trying to run it with another one. If this is the case just reinstall it with the drive you want to use and you should be set.

fordfan25
04-03-2004, 10:54 PM
i had a simuler prob after i reformated yesterday i tried installing aep over 1.0f.b and it just went all screwy try patching it upto the 2nd to the last patch and see if that works it fixed mine.i hope it works 4 u

Trigger_88
04-03-2004, 11:23 PM
Thx ill try this http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif