PDA

View Full Version : Is TrackIR2 resolution restricted?



Woof603
02-27-2004, 11:15 AM
I was reading reviews on TrackIR2 last night and saw somewhere that its use was limited to some unusual screen resolution. Of course now I can't find the article to recheck this.
Does anyone know if this is so. Does it work on 1024x768?
Thanks

http://www.spaads.org/denmark/spsabre.JPG

Woof603
02-27-2004, 11:15 AM
I was reading reviews on TrackIR2 last night and saw somewhere that its use was limited to some unusual screen resolution. Of course now I can't find the article to recheck this.
Does anyone know if this is so. Does it work on 1024x768?
Thanks

http://www.spaads.org/denmark/spsabre.JPG

BaldieJr
02-27-2004, 11:19 AM
It works at any resolution. The stuff you were reading has nothing to do with screen res.

<pre class="ip-ubbcode-code-pre">
______ _____
(, / ) /) /) , (, /
/---( _ // _(/ _ / __ ,""""]
+----/ ____)(_(_(/_(_(__(__(/____/__/ (__--------,' /---+
| / ( / ,' NR / |
|(_/ ..-""``"'-._ (_/ __,' 42 _/ |
+-.-"" "-..,____________/7,.--"" __]-----+

</pre>

Woof603
02-27-2004, 11:31 AM
Thanks, Baldie

http://www.spaads.org/denmark/spsabre.JPG