PDA

View Full Version : Pascal titan x sli



Stryc
08-28-2016, 06:07 AM
I have two Pascal Titan x Cards..( I know, your right, I'm Cool)... each card has 12 GB Vram. RB6 siege sees all 12 Gigs when SLI is disabled, but when SLI is enabled RB6 Siege only sees the Pascal Titan X with only 6GB of video memory. I uninstalled the Nvidia drivers using display driver uninstaller in safe mode and reinstalling the latest Nvidia drivers 372.54. I also Uninstalled RB6 siege and reinstalled. I tried editing the GPUmemory in GameSettings.ini; Still only 6GB are recognized in sli.

Intel 6700k, Gigabyte Gaming 7, 16GB 3400 GSkil ram.

Mike.Honcho69
08-30-2016, 04:35 PM
I have two Pascal Titan x Cards..( I know, your right, I'm Cool)... each card has 12 GB Vram. RB6 siege sees all 12 Gigs when SLI is disabled, but when SLI is enabled RB6 Siege only sees the Pascal Titan X with only 6GB of video memory. I uninstalled the Nvidia drivers using display driver uninstaller in safe mode and reinstalling the latest Nvidia drivers 372.54. I also Uninstalled RB6 siege and reinstalled. I tried editing the GPUmemory in GameSettings.ini; Still only 6GB are recognized in sli.

Intel 6700k, Gigabyte Gaming 7, 16GB 3400 GSkil ram.

I'm having a very similar situation with my GTX 1080's in SLI. It's only reading out 4gb of VRAM available when before I bought my second 1080, it said 8gb. I've also experienced a major dip in FPS since adding my card. Not sure what the deal is with this Ubisoft, but it's pretty annoying as this is the ONLY game this is happening to.

Xxgigabyt3xX
08-31-2016, 09:50 PM
Her ya go guys, an 8 page Thread going back about a year with no fix for SLI or CROSSFIRE. http://forums.ubi.com/showthread.php/1343008-Crossfire-Simply-Not-Working
Goodluck...