PDA

View Full Version : pc specs??



fordfan25
03-31-2004, 08:49 PM
has any thing been said weather or not the pc specs will be changed or will thay stay the same as f.b.? the resone i ask is im just able to play the campaigns in fb on med details and still have good fps. and i dont realy have the means to upgrade.i dont want to get to work up over this game if im not able to play it you know.

fordfan25
03-31-2004, 08:49 PM
has any thing been said weather or not the pc specs will be changed or will thay stay the same as f.b.? the resone i ask is im just able to play the campaigns in fb on med details and still have good fps. and i dont realy have the means to upgrade.i dont want to get to work up over this game if im not able to play it you know.

heywooood
03-31-2004, 09:43 PM
One thing you can do.. is learn how to use the
Full mission builder.
That way - you create your own missions / campaigns and you can scale them down to fit your computer power.. for instance - you can use the less dense maps.. place fewer objects .. engage fewer aircraft .. etc.

Its not really hard - If you go to Eastern Skies for Il2 there is an easy guide you can print and refer to..

I did it and since I also have a lower-end machine - it has helped alot..

You can also use it to take existing missions and adjust them to work better on your system.

Bearcat99
03-31-2004, 10:12 PM
Luthier said it would be compatible with FB.... a stand alone product..but compatible... so I imagine you can retain your curent rig and save the upgrade for BoB.

<UL TYPE=SQUARE>http://www.jodavidsmeyer.com/combat/bookstore/tuskegeebondposter.jpg (http://tuskegeeairmen.org/airmen/who.html)[/list]<UL TYPE=SQUARE>vflyer@comcast.net [/list]<UL TYPE=SQUARE>99thPursuit Squadron IL2 Forgotten Battles (http://www.geocities.com/rt_bearcat)[/list]
UDQMG (http://www.uberdemon.com/index2.html) | HYPERLOBBY (http://hyperfighter.jinak.cz/) | IL2 Manager (http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/detail_fichier.php?ID=1353) | MUDMOVERS (http://www.mudmovers.com/)