PDA

View Full Version : CEM troubles



XyZspineZyX
09-01-2003, 09:13 PM
I'm trying to learn proper engine management.

I've read the Mumovers guide. (VERY good)

I assigned keys to CEM and hit 'Apply', but when I'm in-game they don't work. Not even the default CEM keys. (Other keys work fine).

It has been my experience that I'm overlooking something simple. What the heck is it?

<center> Beebop-ProudBirds-VFW

http://www.escadrila54.com/logo_sm.jpg


<center> The ProudBirds Fly High and Proud

XyZspineZyX
09-01-2003, 09:13 PM
I'm trying to learn proper engine management.

I've read the Mumovers guide. (VERY good)

I assigned keys to CEM and hit 'Apply', but when I'm in-game they don't work. Not even the default CEM keys. (Other keys work fine).

It has been my experience that I'm overlooking something simple. What the heck is it?

<center> Beebop-ProudBirds-VFW

http://www.escadrila54.com/logo_sm.jpg


<center> The ProudBirds Fly High and Proud

XyZspineZyX
09-01-2003, 09:30 PM
my guess would be to make sure CEM is turned on in the difficulty settings.

XyZspineZyX
09-01-2003, 10:03 PM
RS_Shiesty wrote:
- my guess would be to make sure CEM is turned on in
- the difficulty settings.
-
-

DOH! I told you it was something simple.

The simple solutions escape the simple mind.

(Also, thanks for not flaming my stupidity.)

<center> Beebop-ProudBirds-VFW

http://www.escadrila54.com/logo_sm.jpg


<center> The ProudBirds ... Flying High and Proud

XyZspineZyX
09-01-2003, 10:28 PM
glad to help, i've done a few things like this where the problem seems hard but is just something overlooked. good to know it worked for you.