PDA

View Full Version : Need some help - FB not working??



Guelph2002
01-12-2004, 08:16 PM
Hello forum,

I've had a prolonged break from FB, but tonight, with a little free time, I tried to get into a short QMB match (offline) and when the mission tries to load, I'm kicked back out to windows. I'm running 1.21...does anyone know what could be causing this??

I haven't made any changes to FB or any of its related files, it's just been a really long time since I've played it. Maybe it's offended!! http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

Thanks for any help you might offer,

Guelph

My Humble System

Intel P4 2.6c HTT
ASUS P4P800 800MHz FSB
MSI GeForce4 Ti 4200
512MB Dual Channel DDR 3200
On-board audio

Guelph2002
01-12-2004, 08:16 PM
Hello forum,

I've had a prolonged break from FB, but tonight, with a little free time, I tried to get into a short QMB match (offline) and when the mission tries to load, I'm kicked back out to windows. I'm running 1.21...does anyone know what could be causing this??

I haven't made any changes to FB or any of its related files, it's just been a really long time since I've played it. Maybe it's offended!! http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

Thanks for any help you might offer,

Guelph

My Humble System

Intel P4 2.6c HTT
ASUS P4P800 800MHz FSB
MSI GeForce4 Ti 4200
512MB Dual Channel DDR 3200
On-board audio

VW-IceFire
01-12-2004, 09:04 PM
Head on over to the Tech Support forum for more specific help. Also be sure to post your DXDIAG information (a stickie at the Tech Support forum will help).

The guys over there are exceptional at solving all sorts of problems...

- IceFire
http://home.cogeco.ca/~cczerneda/sigs/spit-sig.jpg

Guelph2002
01-12-2004, 09:10 PM
Excellent, thank you Icefire http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

My Humble System

Intel P4 2.6c HTT
ASUS P4P800 800MHz FSB
MSI GeForce4 Ti 4200
512MB Dual Channel DDR 3200
On-board audio