PDA

View Full Version : AI voice messages in COOP



XyZspineZyX
07-31-2003, 09:08 PM
Hi, is it possible to somehow disable the AI Radio voice comm? I.e. I have made a training mission for COOP. In it, it is possible to select the Yak-9T, IL2-3M and I-153. All three have their own waypoints etc, but I get radio messages from the other flights in-game. I have tried to change flight and squadron but to no avail.

Anyone?


Cheers

Mark "Cougar" Jensen
Denmark

XyZspineZyX
07-31-2003, 09:08 PM
Hi, is it possible to somehow disable the AI Radio voice comm? I.e. I have made a training mission for COOP. In it, it is possible to select the Yak-9T, IL2-3M and I-153. All three have their own waypoints etc, but I get radio messages from the other flights in-game. I have tried to change flight and squadron but to no avail.

Anyone?


Cheers

Mark "Cougar" Jensen
Denmark

Tully__
08-01-2003, 02:48 PM
They're all on or all off (including your own flight), but it can be down. In your game folder you'll find a file called "conf.ini"
Open it using notepad, find the line that reads:

NoChatter=0

and change it to:

NoChatter=1


NoSubTitles=1 does the same for the text messages at the top of the screen and NoHudLog=1 does the same for the engine and damge/kill messages on the right side of the screen.

<center> ================================================== ========================= </center>

<center> <img src=http://members.optusnet.com.au/tully_78th/Corsair.jpg> </center>

<center> The "under performing planes" thread (http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=35;t=007540) /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif </center>
<center> Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm) </center>
<center><font size="-2" color="#88aadd">IL2 Forums Moderator</font></center>


Salut
Tully

XyZspineZyX
08-02-2003, 12:56 PM
Hi Tully and thanx for your answer. It was not the answer I want'ed ;-). But I will split my mission in three instead. I really hoped it could be done in the mission.


Cheers
Mark