PDA

View Full Version : Rudder Pedals



Pres.Clinton
08-28-2004, 03:34 PM
How do you get the game to use you rudderpedals when you have been using a twist grip Joystick

Pres.Clinton
08-28-2004, 03:34 PM
How do you get the game to use you rudderpedals when you have been using a twist grip Joystick

XyZspineZyX
08-28-2004, 03:40 PM
You need to clear out your assignment of the rudder axis to the twist stick and reassign it to the pedals.

Try going into the Hardware setup, then Input, then the Axis control button at the bottom of the resulting screen. Then, find the line at the bottom that says Axis assignment for either Z or ZU or something. Select the line, and kick one of your rudder pedals. See it that changes the setting.

You might also want to go into any software the twisty stick has and disable the twist function altogether, to be sure it's not sending any (additional) signal.

steve_v
08-28-2004, 04:08 PM
Finest article on stick setup I've seen. link:

http://www.airwarfare.com/tech/sticks.htm

http://www.geocities.com/g8tr45/airwarfare2.txt (http://www.airwarfare.com/)