PDA

View Full Version : Best float plane ;) 56k beware



lil_labbit
09-17-2004, 09:00 PM
http://members.home.nl/lil.labbit/bestfloat.jpg

hehe

That Fi floated a long time...

http://members.home.nl/lil.labbit/lilseesya.jpg
Question: Did you back-up your files?
Answer: I didn't know they had a reverse...

lil_labbit
09-17-2004, 09:00 PM
http://members.home.nl/lil.labbit/bestfloat.jpg

hehe

That Fi floated a long time...

http://members.home.nl/lil.labbit/lilseesya.jpg
Question: Did you back-up your files?
Answer: I didn't know they had a reverse...

heywooood
09-17-2004, 09:09 PM
labbit -

who skinned your 110? looks good.

http://img.photobucket.com/albums/v250/heywooood/sair.jpg
"the real slim shady"

lil_labbit
09-17-2004, 09:15 PM
That's not mine - but it's sean_penns_*** online tonight http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif - he said he got it from il2skins.com so... happy searching http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

I'm the floating storch http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

http://members.home.nl/lil.labbit/lilseesya.jpg
Question: Did you back-up your files?
Answer: I didn't know they had a reverse...

WUAF_Badsight
09-17-2004, 11:44 PM
its the Evergreen Bf110

theres mulitple planes skinned with the scheme

i also got the Hurricane & another at least which im trying to remember right now with no success http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-mad.gif

you running perfect there lil rabbit ? . . .. . . good view distance : )

.
__________________________________________________ __________________________
want some Flight sim advice ? look here ~~~~> complete user guide for flight sims (http://www.airwarfare.com/tech/tech_lbguide.htm#001%20Security%20Issues)

heywooood
09-18-2004, 10:56 AM
thanks Baddie ...I've got a few 110 skins but I have not seen this one.

http://img.photobucket.com/albums/v250/heywooood/sair.jpg
"the real slim shady"

AlexDavies
09-18-2004, 10:58 AM
how did you manage to fly the FI? i thought it was AI only?

http://www.jsutergraphix.com/portfolio%20art/P-47.jpg

WUAF_Badsight
09-18-2004, 01:17 PM
all AI planes can be controlled from external view if the host of a DF room has put them in the base plane selection list

this is not done in the FMB but is done out of the game by manually putting the planes name into the DF maps mission file

in-game your first spawn needs to be in a normall , flyable plane , then the AI only planes can be selected & controlled from external view

some are real fun to use too : ))

.
__________________________________________________ __________________________
want some Flight sim advice ? look here ~~~~> complete user guide for flight sims (http://www.airwarfare.com/tech/tech_lbguide.htm#001%20Security%20Issues)

AlexDavies
09-18-2004, 03:14 PM
is it possible to fly ai only in offline play?

http://www.jsutergraphix.com/portfolio%20art/P-47.jpg

bird_brain
09-18-2004, 03:18 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by AlexDavies:
is it possible to fly ai only in offline play?
<HR></BLOCKQUOTE>
Apparently not. I have asked & tried and had no luck.

*******************
"The Blue" Desert Campaign, The Hell Hawks Ardennes Campaign &
The World's Greatest Aces Collection are all *here* (http://jyarbrough.homestead.com/Files.html)

Chuck_Older
09-18-2004, 03:18 PM
hmmm, took all of two seconds to load on my 56.6
http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-very-happy.gif

http://img.photobucket.com/albums/v441/Chuck_Older/clarkchampion.jpg
Flower of Scotland, when will we see your like again?

WUAF_Badsight
09-18-2004, 05:00 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by bird_brain:

Apparently not. I have asked & tried and had no luck.
<HR></BLOCKQUOTE>

you can make DF maps & coops in the FMB & fly them both online & offline

AI planes are only selectable to be used in a DF room situation as there is a planes list that allows it , unlike a coop plane selection list

start FB

go to multiplay

select "create new server"

load your edited DF map that has the AI planes added to the base plane lists

spawn in a flyable first then your free to fly any of the AI you added

this is such a cool feature that there should be a Read-Me on it in your FB folder (like there should be a read-me on the FMB too IMO) , as there isnt you can go to the link in my sig & find this info & much much more besides

.
__________________________________________________ __________________________
want some Flight sim advice ? look here ~~~~&gt; complete user guide for flight sims (http://www.airwarfare.com/tech/tech_lbguide.htm#001%20Security%20Issues)

JoachimvMayern
09-18-2004, 10:25 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by heywooood:
labbit -

who skinned your 110? looks good.

http://img.photobucket.com/albums/v250/heywooood/sair.jpg
"the real slim shady"<HR></BLOCKQUOTE>

I have a bf109g2 that has the same exact skin pattern. I didn't know that there was a skin for the 110 tho. Will have to look that up.