PDA

View Full Version : OT:What PC setup would be needed for BoB?



Stalker58
03-21-2004, 10:16 AM
I mean, would be a A64 3000+, 1 Gig of DDR and 9800 Pro enough to run it?
I know that nobody actually know the precise answer, but what's your guesses guys?

Altitude, speed, manoeuvre and.... CRASH!

Stalker58
03-21-2004, 10:16 AM
I mean, would be a A64 3000+, 1 Gig of DDR and 9800 Pro enough to run it?
I know that nobody actually know the precise answer, but what's your guesses guys?

Altitude, speed, manoeuvre and.... CRASH!

Haaskalintu
03-21-2004, 10:20 AM
Double the AEP requirements and you've got the minimum requirements for BoB http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_razz.gif

crazyivan1970
03-21-2004, 10:53 AM
That PC is not out yet mate.

V!
Regards,

http://blitzpigs.com/forum/images/smiles/smokin.gif

VFC*Crazyivan aka VFC*HOST

http://www.rmutt.netfirms.com/coop-ivan.jpg

http://www.rmutt.netfirms.com/vfc/home.htm

Kozhedub: In combat potential, the Yak-3, La-7 and La-9 fighters were indisputably superior to the Bf-109s and Fw-190s. But, as they say, no matter how good the violin may be, much depends on the violinist. I always felt respect for an enemy pilot whose plane I failed to down.

VW-IceFire
03-21-2004, 11:02 AM
Top of the line nowadays is likely what you'll need for BoB running at average detail settings. Top of the line when BoB comes out may be able to get close to the best settings. As with most sims, you can't actually enjoy the full detail quality until maybe a year after its release. Thats what I'm betting.

http://home.cogeco.ca/~cczerneda/sigs/temp_sig1.jpg
RCAF 412 Falcon Squadron - "Swift to Avenge"