PDA

View Full Version : The Last Maharaja DLC - Frozen during first mission



koggy28
03-02-2016, 07:04 PM
I originally downloaded the Dlc before the problem happened when payment was required. I have since returned to play the game thou it seems to be frozen just after the cut screen. Any ideas how to resolve this? It's on the xbox one. Any one else having this problem?

koggy28
03-09-2016, 10:34 PM
I have contacted the support team regarding my issue and have yet to receive even one message from them. I messaged them on the 3rd of March so much for responding in 48 hours. Very dissapointing.

Ubi-MoshiMoshi
03-10-2016, 12:17 PM
Hi koggy28, please could you PM your ticket number to a Community Manager, so we can investigate this for you.

Thanks for your patience

koggy28
03-10-2016, 06:15 PM
Thanks for the response my reference number is 02964949.

koggy28
03-14-2016, 05:10 PM
Still no response from the support team been like 10 days rather than the 48 hour response time they promise. Really not good customer service.

Locopells
03-14-2016, 07:02 PM
To be fair to Support, if this is a common bug, they're probably inundated with tickets - happens with every launch. :rolleyes:

Jessigirl2013
03-14-2016, 07:52 PM
Still no response from the support team been like 10 days rather than the 48 hour response time they promise. Really not good customer service.

What happens when you load your save? Does it just go back to the mission where it froze?

koggy28
03-15-2016, 12:13 PM
When I uninstall the Dlc my save works fine. But as soon as I re install the dlc yes it goes straight back to the frozen screen. Just where the servant explains the rules of the shooting game. Looking like might have to start the game again just to start the dlc.

Jessigirl2013
03-15-2016, 12:50 PM
When I uninstall the Dlc my save works fine. But as soon as I re install the dlc yes it goes straight back to the frozen screen. Just where the servant explains the rules of the shooting game. Looking like might have to start the game again just to start the dlc.

That's really bizarre.
Have you tried reinstalling the game before you reset the save?