PDA

View Full Version : Desync Loop when trying to replay templar hunts AC:S



bityr
02-25-2016, 05:42 PM
only happens when retrying templar hunts.

https://youtu.be/sFk1u1VFIKM

TioKeir
02-25-2016, 07:05 PM
I re-played these missions today and this happened to me as well. I think in one mission i got desynced like 4 times.

Scystab
02-25-2016, 10:15 PM
I think the system reacts as if you are out of bounds. Happened to me once, restared, got a desync warning so I proceded to the target zone, which stopped the desync process.

Jessigirl2013
02-26-2016, 09:31 PM
Ahhhh I had this issue sooooo many times.

The only way I got round it to work was not to press ANYTHING while in the white room loading screen.:rolleyes:

Did this help anyone?

YazX_
02-27-2016, 11:39 AM
http://forums.ubi.com/showthread.php/1332347-ACS-Troubleshooting-Guide-and-Possible-Solutions (http://forums.ubi.com/showthread.php/1332347-ACS-Troubleshooting-Guide-and-Possible-Solutions#step6)