PDA

View Full Version : Xbox1 Mike / Delta When Joining Group (With Video) + Server Lag



Pixel Crisis
02-19-2016, 08:31 PM
[Xbox One] Error Code Mike & Delta after trying to join a group.

1. What is the issue you're experiencing?

- Receiving Mike & Delta Error codes after being in the game successfully and trying to join the game of a friend with some very strict settings.

2. What were you doing when this issue occurred?

I was trying to join a group of friends after already being in the game successfully.
The friend I was trying to join (BoVyce) is my friend on xbox and I was in a party with him and others.
This particular friend plays in locked parties, he always shows as offline, and he locks down his Division game so it's invite only.
After getting his invite and accepting it, I was kicked from the game and began receiving the two error codes
I received error code Delta first, then upon trying to get back in I was given Mike several times, then a Delta, then a Mike, etc
I kept getting the two error codes off and on for about 30 minutes (when the game actually loaded) and then everything just started working normally. Server problems with the heavy influx?

I had 75 Mbs down / 12 Mbs up with Open NAT and 60 ms ping (playing on WiFi).
I never receive any errors like this in any online games (except for one previous title - Assassins Creed - Ubi server issue?)

3. Are you able to recreate this issue?

No, and I will not try lol

4. What have you done in an attempt to correct this issue?

Nothing, it just started working again.

Several minute video showing the issue occur:

http://xboxclips.com/Pixel+Crisis/3810482a-0567-4947-b36a-6d032d282852

Also, the lag once playing was sometimes incredible (my connection was solid - again making me think the influx of server traffic was the culprit)

Lag:

http://xboxclips.com/Pixel+Crisis/efe2ff1e-dfc4-4c8b-84c9-c52ae7f96ad5



Thanks and keep up the good work, love the game!

UbiBooma
02-19-2016, 08:37 PM
Excellent bug report post, Pixel Crisis (and very cool user name!). Have you read the thread on MIKE/DELTA errors yet? See here (http://forums.ubi.com/showthread.php/1391088-MIKE-DELTA-errors-look-here-first!).

Pixel Crisis
02-19-2016, 08:54 PM
Excellent bug report post, Pixel Crisis (and very cool user name!). Have you read the thread on MIKE/DELTA errors yet? See here (http://forums.ubi.com/showthread.php/1391088-MIKE-DELTA-errors-look-here-first!).


Thanks! :cool: and yes I saw that post, thank you. As I mentioned, I didn't need to do anything to get the game working again except to continually try to log in until it just started working. I wanted you all to see that maybe it's not always caused by the user's connection.

Thanks!