PDA

View Full Version : Help with Assassin's Creed Syndicate



xxco0kiesxx
02-05-2016, 10:38 PM
Hi guys i need some help, when i play unity i make the history and later i make all mission to %100 because i can choose, but right now on syndicate i cant found nothing on the menu who can let me choose any mission i do before and make %100, i need to start over and do all again on %100 ?

UbiSmarmy
02-06-2016, 12:13 AM
Hey there xxco0kiesxx.

Sorry to hear that you're experiencing a problem. Could you please update the thread with a more detailed description as to what you're encountering.

xxco0kiesxx
02-06-2016, 12:38 AM
I playing Syndicate and i finish the game, but the mission history i dont finish at %100 so i wanna know what way i can repeat a mission for finishing at %100.

xxco0kiesxx
02-06-2016, 12:59 AM
Dont worry i found the solution, i dont see more down on the menu i have the option for join the sequences, and i join the data base for see all characters of the game :P