PDA

View Full Version : After 1.21 patch - sound of engine Polikarpov I-16



XyZspineZyX
12-14-2003, 12:22 AM
Hello !

I was reinstall game, apply patch - so, sometimes sounds dissapear (like time ago) with set 44100 khz, but it's no problem, when I fly I-16 I hear strange clicks (very high tones - regular sound) with every sounds settings. ONLY with I-16 ! Someone else ?

I have SoundBlaster Audigy Platinum with newest drivers
:-) and DirectX 9.0b. (Windows XP Professional).

My standard settings for in game sounds :

16 channels
22500 khz
hardware acceleration - ON.

Sorry about my english.

Best Regards

Stary Wuj

XyZspineZyX
12-14-2003, 12:22 AM
Hello !

I was reinstall game, apply patch - so, sometimes sounds dissapear (like time ago) with set 44100 khz, but it's no problem, when I fly I-16 I hear strange clicks (very high tones - regular sound) with every sounds settings. ONLY with I-16 ! Someone else ?

I have SoundBlaster Audigy Platinum with newest drivers
:-) and DirectX 9.0b. (Windows XP Professional).

My standard settings for in game sounds :

16 channels
22500 khz
hardware acceleration - ON.

Sorry about my english.

Best Regards

Stary Wuj

XyZspineZyX
12-14-2003, 12:32 AM
Hmm...perhaps turn Sound Hardware Accel down one notch
in sound card properties?

XyZspineZyX
12-14-2003, 06:00 AM
Audigy seems to have some troubles. I had that for a while...and then it magically went away. Fiddle with your settings...and go into the FB setup program and reset the sound controls. They may have defaulted and not be showing it.

http://home.cogeco.ca/~cczerneda/sigs/temp_sig.jpg
"Never in the field of human conflict was so much owed by so many to so few." - Winston Churchill