PDA

View Full Version : Wrong data center



Bread_Pit
12-01-2015, 05:43 PM
I`am from Brazil and i`ve been playing on EUS data center since the beta.
I have no VPN and my nat type is open.
Could you please tell me how to fix it?:confused:
I`ve playing since the closed beta, i love this game. But I`m getting really annoyed by this, playing with 200+ ping :mad:
Thinking on refund the game, since i`m not having really much fun with this Latency:nonchalance:

Phrenk15
12-01-2015, 06:01 PM
I'm also getting the wrong data center. When I should be connected to the NA east coast server, I'm connected to the EU 1 server. I don't have a VPN, and my NAT is open.

adt.Teriyaki
12-01-2015, 06:11 PM
I should be on WUS, but I'm stuck in SBR. I get 250ping and everyone speaks ****ing Portuguese.

Here is a question. Where did you buy the game from?