PDA

View Full Version : Beta does not work for me anymore.



Loomse
11-27-2015, 01:33 PM
I have a verry weird problem - game does not launch anymore. I was able to play without any problems last night. Everything was working, no graphic glitches. Right now, all i can see is the R6 icon in the task bar and a black screen for few seconds after i click it. I did not install any new drivers since last night and i did file verification.

windows 7 64
R9 390x
16 gb ram

Ubi-Talos
11-27-2015, 02:07 PM
Hello Loomse,

Can you navigate to this folder
C:\User\?????\Documents\My Games\Rainbow Six - Siege"Unique Uplay ID"
From here can you delete the file GameSettings.ini
After deleting this file try the game again.

Loomse
11-27-2015, 03:05 PM
Removing OC from my CPU did the work. Ill try later with OC and ini file.

SuperrCoco
11-27-2015, 07:02 PM
Hello Loomse,

Can you navigate to this folder
C:\User\?????\Documents\My Games\Rainbow Six - Siege"Unique Uplay ID"
From here can you delete the file GameSettings.ini
After deleting this file try the game again.

I have done all the steps but I have exactly the same issue as Loomse : the game does not launch. :confused:
OS: WIN 10 home 64bits
video: AMD R7 290 vapor X
RAM: 16GB
Disk : SSD 256GB Samsung

PS: I've not played before as I downloaded the Beta only during last night