PDA

View Full Version : Rainbow Six no PLAY button, stuck "PRELOADED"



Scholty94
11-26-2015, 01:52 AM
Hello guys,
i have an issue, my Ubisoft game stuck at the preloaded button.
After i reinstalled the game the button is a grayed "Preloaded" and no PLAY button.

I waited the whole day because i was working, and now, where i have Beta access the game is not working :(

UBISOFT PLEASE CAN YOU HELP ME AND THE OTHER GUYS WHO HAVE THE SAME ISSUE ?

http://fs5.directupload.net/images/151126/pjk24bwz.png

HabitualWaffle
11-26-2015, 02:06 AM
Mine is the same way, i cant fix it either
:(

christofu86
11-26-2015, 02:07 AM
same here tried everything i can think of

CoolBreeze0
11-26-2015, 02:07 AM
Hello guys,
i have an issue, my Ubisoft game stuck at the preloaded button.
After i reinstalled the game the button is a grayed "Preloaded" and no PLAY button.

I waited the whole day because i was working, and now, where i have Beta access the game is not working :(

UBISOFT PLEASE CAN YOU HELP ME AND THE OTHER GUYS WHO HAVE THE SAME ISSUE ?

http://fs5.directupload.net/images/151126/pjk24bwz.png

same problem here....

Scholty94
11-26-2015, 02:19 AM
Reinstalled Uplay
Rainbow six siege Beta Reinstalled.
Created a new account.

No new success...

Scholty94
11-26-2015, 02:30 AM
That is why the playbuttun is not there/open beta not released !!!


Hi guys,

We’re currently seeing issues with matchmaking times and disconnection on all platforms. As such we’re postponing the Open Beta until a later time and keeping the game under Closed Beta status. We apologize for the delay and can assure you this is our top priority. For additional information about the status of the Open Beta please follow the thread below:

http://forums.ubi.com/showthread.php...8#post11165518

Orginal link: http://forums.ubi.com/showthread.php/1337225-Beta-not-launched-yet