PDA

View Full Version : HUD in ranked match



GrassEh
11-25-2015, 03:31 PM
Hi,

Is it a bug or a feature ? I disabled every HUD settings in the options, but in a ranked match I still have full HUD with crosshair and alL... This is horrible !
However, it's working in casual...

This is not logical. This there should be 1 mode in which you should be able to remove HUD, its in ranked !

FiveSixKilled
11-25-2015, 04:52 PM
I think its just inverted

GrassEh
11-25-2015, 05:17 PM
Yeah, sounds like so.